Aansprakelijkheidsrecht

Fiscaal advocaat

Bent u op zoek naar een fiscaal advocaat? Neem dan contact op met SVZ advocaten uit Haarlem. Een fiscaal advocaat van SVZ advocaten kan u bijstaan bij het voeren van fiscale procedures of de onderhandelingen met de Belastingdienst. Wij kunnen u onder andere bijstaan bij geschillen over belastingaanslagen, fiscale boetes en belastingschulden. Door onze specifieke kennis van het belastingrecht en onze ervaring met het voeren van (fiscale) procedures bent u bij ons aan het juiste adres.

Fiscaal advocaat bij belastingschulden

De Belastingdienst heeft vergaande bevoegdheden om belastingschulden in te vorderen. Zo kunnen aanmaningen verstuurd worden en dwangbevelen uitgevaardigd worden. Ook kunt u geconfronteerd worden met hoge kosten, beslagleggingen en executieverkopen. Een belastingadvocaat van SVZ advocaten zal alles op alles zetten om uw financiële belangen te waarborgen. Wij kunnen onder andere het volgende voor u betekenen.

Belastingaanslag aanvechten

Indien u het niet eens bent met een beslagaanslag kunnen wij namens u bezwaar maken. Ook het starten van een procedure bij de rechtbank is mogelijk. Zijn de termijnen om bezwaar te maken verstreken maar kunt u wel aantonen dat de belastingaanslag te hoog is? De fiscaal advocaat van SVZ advocaten zal opkomen voor uw belangen en de belastingaanslag namens u aanvechten. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het in orde maken van uw administratie en aangiften indien (problematische) achterstanden zijn ontstaan.

Fiscaal advocaat bij aansprakelijkheidsbeschikking

De fiscaal advocaat van SVZ advocaten kan u ook bijstaan indien u aansprakelijk bent gesteld door de Belastingdienst. Denk hierbij aan bestuurdersaansprakelijkheid of inlenersaansprakelijkheid. Het is van groot belang om tijdig bezwaar te maken of beroep in te stellen bij de rechtbank tegen de beschikking aansprakelijkheid. Neem contact op met SVZ advocaten voor meer informatie.

Belastingprocedures

SVZ advocaten staat ondernemers en particulieren bij als het aankomt op het voeren van belastingprocedures bij de belastingrechter en civiele rechtbank. Deze procedures kunnen bijvoorbeeld gaan over belastingaanslagen, informatiebeschikkingen of over de invordering van belastingschulden.  SVZ advocaten heeft kennis van de formele regels en de bewijslastverdeling in fiscale zaken.

Neem contact op met SVZ advocaten indien u op zoek bent naar een fiscaal advocaat.