Over ons

 

 

 

SVZ advocaten staat voor u klaar. Korte lijnen en direct contact met onze advocaten.

Over SVZ advocaten

SVZ advocaten is een modern en pragmatisch advocatenkantoor. Wij onderscheiden ons doordat onze advocaten ook financieel en fiscaal onderlegd zijn.

Onze advocaten zijn specialist op hun terrein. Wij kunnen u bijstaan op de volgende gebieden.

  • Arbeidsrecht, waaronder ontslagrecht. Nicky Schaap heeft de postdoctorale specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond en zij is aangesloten bij de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Voor Arbeidsrecht (VVA).
  • Aansprakelijkheid, wanprestatie, onrechtmatige daad en schadevergoeding. Marinus van Zijtveld heeft de Postdoctorale Grotius opleiding Onderneming en Aansprakelijkheid afgerond.
  • Fiscale procedures (invordering, formele procedures van bezwaar en (administratief)beroep) tot procedures waarbij verzet wordt aangetekend tegen een dwangbevel. Marinus van Zijtveld is aangesloten bij de specialistenvereniging voor de fiscale advocatuur (NVAB).
  • Ondernemingsrecht;
  • Procesrecht (kantonzaken, kort geding, incassozaken, beslag, bodemzaken, dagvaarding en verzoekschrift, hoger beroep).
  • Contracten opstellen (koop, e-commerce, productie, (consumenten)verkoop, licenties, IT, distributie, franchise, agentuur, marketing, huur). Maar denk ook aan arbeidsovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten, managementovereenkomsten, algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten, VOF-overeenkomsten en maatschapsovereenkomsten.
  • Huurrecht. Ilke Gerrits staat regelmatig huurders en verhuurders bij tijdens onderhandelingen of bij het voeren van procedures in huurzaken.
  • Familiezaken waarbij financiële en fiscale aspecten aan de orde komen (alimentatie, waardering onderneming, vergoedingsvorderingen, verrekenbedingen etc.)

Door de combinatie en samenhang van onze expertises kunnen wij bij uitstek optreden als vaste jurist van uw onderneming.

Neem contact op

Wij zijn informele advocaten en werken met korte lijnen. Als modern advocatenkantoor brengen wij geen kantoorkosten in rekening. Daarnaast is het mogelijk maatwerk afspraken te maken over vaste prijzen. Ons kantoor is in staat om een hoge kwaliteit van dienstverlening aan te bieden tegen gunstige voorwaarden. Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking via 023-3034318 of [email protected].