nicky liesbeth marinus

 

 

 

SVZ advocaten staat voor u klaar. Korte lijnen en direct contact met onze advocaten.

Over ons

Oprichting kantoor

SVZ advocaten is in 2020 opgericht door Nicky Schaap en Marinus van Zijtveld.  De advocaten Marinus van Zijtveld en Nicky Schaap hebben in het verleden al jarenlang samengewerkt bij een ander advocatenkantoor. Zij hebben besloten om samen een nieuw kantoor te starten en hun expertise op juridisch en fiscaal gebied te combineren. SVZ advocaten verwijst naar de achternamen van haar oprichters. SVZ advocaten is vanaf de oprichting gevestigd in Haarlem aan het adres Florapark 7.

Dienstverlening

Wij combineren juridische deskundigheid met financiële en fiscale kennis. Door het bieden van een hoge kwaliteit van dienstverlening vanuit een pragmatische instelling behalen wij het beste resultaat voor onze cliënten. Bij het bepalen van de juiste strategie in uw zaak kijken wij niet alleen naar de juridische mogelijkheden maar vooral ook naar uw (ondernemers)belangen. Wij hebben ervaring met het voeren van procedures tegen organisaties als de Belastingdienst, vastgoedbedrijven, werkgevers en bancaire instellingen. Onze advocaten hebben al veel complexe procedures gewonnen en goede resultaten behaald bij het voeren van onderhandelingen. Dit komt doordat wij echt de tijd nemen voor uw zaak en doordat wij specialistische kennis kunnen inzetten.

Vanwege onze juridische, financiële en fiscale kennis kunnen wij u uitstekend bijstaan bij het voeren van juridische procedures. Wij zijn echte procesadvocaten en treden daarbij op voor ondernemers bij zakelijke geschillen. Ook bij conflicten met de Belastingdienst en bancaire instellingen zijn wij u graag van dienst. Daarnaast staan wij ondernemers bij als partner in de reguliere bedrijfsvoering. Dit betekent dat wij juridische adviezen geven, meedenken als belangrijke beslissingen moeten worden genomen en overeenkomsten en brieven opstellen.

Expertise

Het bijhouden van juridische kennis en het volgen van specialistische opleidingen vinden wij belangrijk. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring als advocaat en naast de reguliere opleidingen ook postacademische specialisatieopleidingen van de Grotius Academie met succes afgrond. Daarnaast zijn onze advocaten aangesloten bij specialistenverenigingen.

Modern advocatenkantoor

Wij zijn een modern kantoor en hebben veel zaken geautomatiseerd. Daardoor kunnen wij onze kennis snel toepassen. Kantoorkosten rekenen wij niet, daarentegen werken wij graag met vaste prijsafspraken zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Het is altijd mogelijk om geheel kosteloos een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen met een van onze advocaten.

Bij SVZ advocaten zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de rechtspraak.  De naam SVZ advocaten verwijst dan ook naar onze actuele kennis van de laatste Stand Van Zaken. Als partner van uw onderneming zullen wij waar mogelijk proactief kansen en bedreigingen signaleren op juridisch en fiscaal gebied. Daarnaast ondersteunen wij uw onderneming om juridische problemen te voorkomen door op voorhand mogelijke problemen en geschillen op te lossen. Mocht u toch in juridische conflicten terecht komen dan nemen wij uw zorgen zoveel mogelijk uit handen. In dat geval zullen wij namens u onderhandelen of procederen. Neem contact op met SVZ advocaten voor meer informatie en bekijk de profielen van onze specialisten.