Over ons

Advocaat echtscheiding familierecht

Advies bij echtscheiding in Haarlem

Bent u op zoek naar een advocaat uit Haarlem voor uw echtscheiding? Dan bent u bij SVZ advocaten aan het juiste adres. Scheiden van uw partner is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Echter, ook de juridische en financiële impact kan niet onderschat worden. Deskundige begeleiding door een advocaat bij uw scheiding is dan ook van groot belang.

Onze advocaten onderscheiden zich doordat zij ook financiële en fiscale kennis in huis hebben. Indien het aankomt op financiële geschillen of een onderneming betrokken is bij de echtscheiding kan een advocaat van SVZ advocaten uit Haarlem u uitstekend bijstaan.

Bij SVZ advocaten werken advocaten met kennis van het huwelijksvermogensrecht en het alimentatierecht. Ook hebben de betrokken advocaten de nodige fiscale en cijfermatige kennis. Alle aspecten van uw echtscheiding worden zorgvuldig behandeld door uw advocaat uit Haarlem. Juist als het aankomt op cijfermatige kwesties zoals alimentatie, vergoedingsrechten, pensioenen, lijfrentes en de waardering van ondernemingen kunnen wij voor u het verschil maken.

Echtscheiding advocaat Haarlem

SVZ advocaten kan u uitstekend bijstaan bij uw echtscheiding. Zo kunnen wij onder andere het volgende voor u betekenen.

  • Advies geven over uw rechtspositie;
  • Uitwerken van vorderingen en financiële verrekeningen;
  • Uitrekenen van de alimentatie;
  • Adviseren over woning, goederen, schulden;
  • Fiscale aspecten echtscheiding in kaart brengen;
  • Verzoekschrift bij de rechtbank indienen;
  • Verweerschrift bij de rechtbank indienen;
  • Onderhandelen met uw ex-partner of de advocaat;
  • Het vastleggen van de afspraken in een echtscheidingsconvenant.

Adviesgesprek echtscheidingsadvocaat Haarlem

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis met grote impact. SVZ advocaten begrijpt dit en biedt daarom altijd een eerste vrijblijvend en geheel kosteloos gesprek aan. Tijdens dit gesprek kunnen wij uw situatie bespreken en u alvast informeren over het proces van echtscheiding. Tevens bent u in de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met een van onze advocaten.

Tijdens dit adviesgesprek informeren wij u over de kosten van een scheiding. In bepaalde gevallen kunnen wij een vaste prijs afspreken voor de juridische afwikkeling van het scheiden.

Echtscheidingsprocedure rechtbank Haarlem

Onze advocaten procederen regelmatig bij de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem. Ook indien het gaat om familierechtelijke zaken kunnen wij voor u een procedure starten of juist een verweerschrift indienen. Een dergelijke procedure kan gaan om de financiële afwikkeling van uw echtscheiding. Er moeten immers veel zaken geregeld worden bij de afwikkeling van een echtscheiding. Denk hierbij aan de volgende zaken.

Bij SVZ advocaten uit Haarlem vindt u de juiste advocaat om uw echtscheiding te begeleiden. Wij zullen samen met u de juiste strategie bespreken en opkomen voor uw belangen. Neem voor meer informatie contact op met SVZ advocaten.