Heru Mintardjo

Heru Mintardjo

E-mailadres
[email protected]
Groep
Geen

Met mijn financiële kennis kan ik het verschil maken in fiscale en civiele zaken. Door jarenlange praktijkervaring en het volgen van specialistische opleidingen heb ik de nodige financiële en fiscale kennis. Op dit moment ben ik onder meer werkzaam als financieel deskundige of counsel bij SVZ advocaten en ondersteun ik waar nodig in fiscale en civiele procedures.

Op welke gebieden ben ik werkzaam voor SVZ advocaten?

In veel civiele zaken is kennis van financiële zaken van groot belang. Zo kan een bestuurder aansprakelijk worden gesteld bij een faillissement op de grond dat niet voldaan is aan de boekhoudplicht. Daarnaast is het in veel zaken op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht van belang dat schade ook met financiële  stukken onderbouwd wordt. Ook indien ondernemingen gewaardeerd moeten worden bij echtscheidingen of onduidelijkheid bestaat over de inkomsten van een ondernemer kan ik samen met de betrokken advocaat mijn financiële kennis inzetten. Hetzelfde geldt uiteraard bij geschillen op het gebied van het ondernemingsrecht of arbeidsrecht waar ook veel financiële aspecten komen kijken.

Samen met Marinus van Zijtveld pak ik daarnaast fiscale zaken op. Hierbij kan gedacht worden aan belastingcontroles of bezwaar- en beroepsprocedures. In deze zaken zetten wij alles op alles om op te komen voor de belangen van de cliënt. Ook de Belastingdienst werkt immers veelal met een team van deskundigen. Samen met uw boekhouder of adviseur kunnen wij daar iets tegenover zetten. Ook staan wij ondernemers met belastingschulden bij waarbij een verzoek wordt gedaan tot het treffen van regeling of sanering van de schulden.

Daarnaast werken wij als strategisch partner van ondernemingen en adviseren wij over de groei en ontwikkeling van ondernemingen.

Werkervaring

2009 – heden:  Eigenaar van Dominus Advies en Administratie

2009 – heden:  Controller bij Van Leeuwen Katwijk Groep

2008 – 2009:  Relatiebeheerder bij Accountantskantoor Lemmers  te Voorhout

2007 – 2008:  Gevorderd assistent accountant / relatiebeheerder bij Jan accountants en belastingadviseurs en diens rechtsvoorganger Kwestro Faas Slobbe accountants en belastingadviseurs

2006 -2007: Hoofd administratie bij VVV Holland Rijnland

1997 – 2006: Assistent accountant / gevorderd assistent accountant bij Kwestro Faas Slobe accountants en belastingadviseurs en diens rechtsvoorganger Kwestro & Faas registeraccountants

Opleidingen

  • Cursus: Controller in één week
  • SPD Bedrijfsadministratie
  • MBA (Moderne Bedrijfsadministratie)