SVZ advocaten-14

Ilke Gerrits

E-mailadres
[email protected]
Talen
Nederlands, Engels en Duits
Groep
Advocaten

Tijdens mijn studie Rechtsgeleerdheid heb ik bij diverse advocatenkantoren gewerkt. Na afronding van mijn Master, ben ik werkzaam gebleven binnen de advocatuur. Na mijn afstuderen ben ik beëdigd als advocaat en heb ik de beroepsopleiding advocatuur afgerond.

In september 2020 heb ik mij aangesloten bij SVZ advocaten. Wat mij aanspreekt binnen kantoor is de informele werksfeer, gecombineerd met deskundigheid op diverse gebieden. De advocaten binnen kantoor versterken elkaar en hebben een gezamenlijk doel, namelijk het behalen van het best mogelijke resultaat voor onze cliënten.

Ik heb mij in de praktijk verder gespecialiseerd in het Financieel en Fiscaal Strafrecht. Daarbij ligt de focus binnen mijn werkzaamheden op de procespraktijk. Dit betekent dat ik regelmatig verweer voer namens cliënten in strafzaken. In deze gerechtelijke procedures komen vaak ook financiële aspecten aan bod. Binnen kantoor zijn wij in de gelegenheid om onze juridische en strafrechtelijke kennis te combineren met financiële en fiscale kennis. Hierin zijn wij zeker onderscheidend en kunnen wij het verschil maken voor onze cliënten.

Opleidingen Ilke Gerrits:

  • Bachelor (Vrije Universiteit Amsterdam)
  • Master (Vrije Universiteit van Amsterdam)
  • Beroepsopleiding advocatuur

Rechtsgebieden