SVZ advocaten-14

Ilke Gerrits

E-mailadres
[email protected]
Talen
Nederlands, Engels en Duits
Groep
Advocaten

Tijdens mijn studie Rechtsgeleerdheid heb ik bij diverse advocatenkantoren gewerkt. Na afronding van de master Privaatrecht, met afstudeerrichting Ondernemingsrecht, ben ik werkzaam gebleven binnen de advocatuur. Na mijn afstuderen ben ik beëdigd als advocaat en heb ik de beroepsopleiding advocatuur afgerond. Ik heb mij in de praktijk verder gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht, Aansprakelijkheidsrecht en Huurrecht. Daarbij ligt de focus binnen mijn werkzaamheden op de procespraktijk. Dit betekent dat ik regelmatig procedeer bij de rechtbank en het gerechtshof en gespecialiseerd ben in het procesrecht en het bewijsrecht.

In september 2020 heb ik mij aangesloten bij SVZ advocaten. Wat mij aanspreekt binnen kantoor is de informele werksfeer, gecombineerd met deskundigheid op diverse juridische gebieden. De advocaten binnen kantoor versterken elkaar en hebben een gezamenlijk doel, namelijk het behalen van het best mogelijke resultaat voor onze cliënten.

In de praktijk adviseer ik ondernemers teneinde aansprakelijkheid te voorkomen. Hierbij kan gedacht worden aan het opstellen van diverse overeenkomsten en/of vormgeving van de samenwerking. Indien er sprake mocht zijn van een geschil sta ik ondernemers bij in gerechtelijke procedures. In deze gerechtelijke procedures komen vaak ook financiële aspecten (zoals bijvoorbeeld de berekening van de schade) aan bod. Binnen kantoor zijn wij in de gelegenheid om onze juridische kennis te combineren met financiële en fiscale kennis. Hierin zijn wij zeker onderscheidend en kunnen wij het verschil maken voor onze cliënten.

Opleidingen Ilke Gerrits

  • Bachelor rechtsgeleerdheid (Vrije Universiteit Amsterdam)
  • Master Privaat Recht (Vrije Universiteit van Amsterdam)
  • Beroepsopleiding advocatuur

Rechtsgebieden