Florapark 7 Advocaten kantoor

Advocaat arbeidsrecht Zandvoort

Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht uit de omgeving van Zandvoort? SVZ advocaten uit Haarlem is de juridische raadgever voor zowel werknemers als werkgevers. Zowel werkgevers als werknemers kunnen bij SVZ advocaat terecht voor al hun juridische vraagstukken, kwesties en conflicten op het gebied van het arbeidsrecht.

Voorkomen is beter dan genezen

Door arbeidsrechtelijke zaken op voorhand goed te regelen, kunnen veel problemen worden voorkomen. Laat ons daarom al in een vroeg stadium met u meedenken over bijvoorbeeld de vorm en inhoud van de overeenkomsten, een eventueel uit te voeren reorganisatie of ontslag,  over de geldigheid van bijvoorbeeld een concurrentiebeding, maar ook over een functioneringsprobleem, een verstoorde arbeidsrelatie of een ziekmelding van een werknemer. Over al deze aspecten van het arbeidsrecht krijgt u deskundig advies van een advocaat arbeidsrecht van SVZ advocaten uit de omgeving van Zandvoort.

Ook adviseren wij (nieuw op te starten) ondernemingen over de optimale opbouw van de arbeidsrechtelijke organisatie en helpen we deze om de juiste arbeidsrechtelijke keuzes te maken. Omdat wij daarnaast ook fiscale kennis en kennis op het gebied van het ondernemingsrecht in huis hebben, is het advies wat wij geven veelzijdig en compleet.

Arbeidsrecht advocaat Zandvoort

Mocht er toch al sprake zijn van een geschil dan zullen wij samen met u onderzoeken wat nodig is om een juridische procedure te voorkomen en tot een oplossing te komen, bij voorkeur zonder tussenkomst van de rechter. Vaak is een minnelijke regeling tussen partijen mogelijk wat de onderlinge verhouding alleen maar goed kan doen en bovendien voor beide partijen veel juridische kosten bespaart. Omdat wij zowel werkgevers als werknemers bijstaan, zijn wij in staat vanuit beide perspectieven het beste advies en de meest efficiënte en praktische oplossingen aan te dragen, bovendien helpt dit ons om de reactie van de andere kant in te kunnen schatten en daarop op de juiste wijze te anticiperen.

Juridisch advies arbeidsrecht

SVZ advocaten is uw persoonlijke gesprekspartner voor alles wat met arbeidsrecht te maken heeft. U kunt hierbij denken aan: