Irene Hakooz

E-mailadres
[email protected]
Groep
Juristen

Mijn naam is Irene Hakooz en ik heb een affiniteit met het Personen-en Familierecht.

Als juridisch medewerker ondersteun ik de advocaten waar nodig. Zo maak ik dossiers aan, verricht ik jurisprudentieonderzoek, stel ik adviesnotities op en wellicht sta ik u te woord wanneer u het kantoor contact.

Doordat de praktijk van SVZ Advocaten veel omvattend en divers is, geeft het mij de mogelijkheid om binnen de verschillende rechtsgebieden mijn steentje bij te dragen en mijn horizon te verbreden. Met name binnen het Personen-en Familierecht geeft SVZ mij de kans om mezelf te verdiepen in de verschillende deelgebieden. Vooral het menselijke aspect van het Personen-en Familierecht spreekt mij aan. Oprechte betrokkenheid en oog hebben voor de belangen van de cliënt, is voor mij erg belangrijk.

Binnen het kantoor is er ruimte voor individuele ontplooiing en zelfstandig werken. SVZ daagt mij uit om vraagstukken op de beste manier te vertalen naar juridische oplossingen. Met enthousiasme en plezier doorloop ik de laatste fase van mijn studie bij SVZ.  SVZ is voor mij een leerrijk en informeel advocatenkantoor met een prettige werksfeer.