Florapark 7 Advocaten kantoor

Advocaat Amsterdam

Indien u op zoek bent naar een advocaat in Amsterdam bent u bij SVZ advocaten aan het juiste adres. SVZ advocaten is gevestigd aan het Florapark 7 in Haarlem. SVZ advocaten onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door het combineren van juridische kennis met financiële en fiscale deskundigheid.

Neem contact op met SVZ advocaten indien uw onderneming gevestigd is in Haarlem en u op zoek bent naar een advocaat op één van de volgende rechtsgebieden.

Arbeidsrecht;
Fiscaal recht;
Ondernemingsrecht;
Familierecht;
Aansprakelijkheidsrecht.

Advocaat Amsterdam arbeidsrecht

SVZ advocaten adviseert en procedeert op het gebied van het arbeidsrecht. Op alle gebieden van het arbeidsrecht in Amsterdam kunt u terecht bij SVZ advocaten. De advocaat arbeidsrecht van SVZ advocaten kan u onder andere bijstaan bij ontslag, het opstellen van arbeidsovereenkomsten of het adviseren over een concurrentie- of relatiebeding.

Fiscaal recht in Amsterdam

SVZ advocaten is gespecialiseerd in fiscaal recht. Wij staan ondernemers bij in fiscale procedures. Ook ondernemers met problematische belastingschulden kunnen bij SVZ advocaten terecht. Indien u op zoek bent naar een advocaat uit Haarlem met kennis van het belastingrecht kunt u terecht bij SVZ advocaten.

Ondernemingsrecht

SVZ advocaten biedt u de juiste advocaat uit Haarlem met kennis van het ondernemingsrecht. Het ondernemingsrecht gaat onder andere over zakelijke contracten, aandeelhoudersovereenkomsten en zakelijke geschillen. Ook kan SVZ advocaten adviseren over de verkoop of aankoop van ondernemingen. Uw advocaat van SVZ advocaten adviseert en procedeert ook over bestuurdersaansprakelijkheid.

Aansprakelijkheidsrecht

Indien sprake is van wanprestatie of een onrechtmatige daad kan een recht bestaan op schadevergoeding. Komt u uit de omgeving van Haarlem en bent u op zoek naar een advocaat aansprakelijkheidsrecht? Neemt dan contact op met SVZ advocaten. SVZ advocaten kan uw wederpartij aanschrijven of een procedure starten bij de rechtbank. Ook het aan de rechtbank vragen van verlof voor het leggen van conservatoir beslag is mogelijk. Een advocaat aansprakelijkheidsrecht van SVZ advocaten kan u direct bijstaan bij geschillen op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht.

Afspraak met uw advocaat in Amsterdam

Bij SVZ advocaten uit Haarlem is het mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kan besproken worden wat wij voor u kunnen betekenen. Verder kunnen afspraken gemaakt worden over het vervolgtraject en wordt u geïnformeerd over de kosten. Neem direct contact op met SVZ advocaten voor een vrijblijvende afspraak.

Over SVZ advocaten

Wij zijn SVZ advocaten. Wij combineren juridische deskundigheid met financiële en fiscale kennis. Door het bieden van een hoge kwaliteit van dienstverlening vanuit een pragmatische instelling behalen wij het beste resultaat voor onze cliënten. Bij het bepalen van de juiste strategie in uw zaak kijken wij niet alleen naar de juridische werkelijkheid en kansen maar vooral naar uw ondernemersbelangen. Wij staan onze cliënten op een praktische, informele en begrijpelijke wijze bij met onze expertise van de in elkaar overlopende rechtsgebieden ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, fiscaal recht en familierecht voor ondernemers. Ons kantoor is sterk en ervaren in het voeren van procedures maar juist door het geven van adviezen en het opstellen van overeenkomsten kunnen wij veel juridische problemen en procedures voorkomen. Wij nodigen u van harte uit op ons kantoor aan het Florapark 7 in Haarlem voor een nadere kennismaking.

Actief in de regio: