Advocaten Haarlem schaken

Advocaat Amsterdam echtscheiding met onderneming

Het advocatenkantoor SVZ advocaten, uit de omgeving van Amsterdam, is gespecialiseerd in de advisering bij een echtscheiding met een onderneming. De advocaten hebben ruime ervaring met alle aspecten van het personen- en familierecht, waaronder het echtscheidingsrecht. Wij bemiddelen, onderhandelen of procederen voor ondernemers en particulieren.

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis met grote gevolgen. SVZ advocaten is met name onderlegd in de financiële en zakelijke afwikkeling van een echtscheiding waarbij een onderneming is betrokken. Zoveel mogelijk proberen wij in goed overleg met de wederpartij tot een regeling te komen. Indien dat niet lukt kunnen wij onze proceservaring inzetten om een goed resultaat te behalen. Wij procederen onder andere bij de rechtbank Amsterdam met betrekking tot de afwikkeling van een echtscheiding met een onderneming.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De advocaten van SVZ advocaten hebben naast juridische kennis ook kennis van het jaarrekeningrecht en een fiscale achtergrond.  Daarom kunnen wij u uitstekend bijstaan op onder meer de volgende gebieden.

  • Advies geven over uw rechtspositie;
  • Ingaan op de fiscale en financiële aspecten van uw echtscheiding;
  • Advies geven over de afwikkeling van uw huwelijkse voorwaarden;
  • Advies geven over de uitleg van de huwelijkse voorwaarden of de mogelijkheid om deze aan te vechten.
  • Uitrekenen van de alimentatie;
  • Procederen bij de rechtbank;
  • Onderhandelen met uw ex-partner of de advocaat;
  • Het vastleggen van de afspraken in een echtscheidingsconvenant.

Bent u op zoek naar een advocaat in de regio van Amsterdam voor uw echtscheiding waarbij een onderneming betrokken is? Neem dan contact op met SVZ advocaten.

Procedures bij de rechtbank in Amsterdam

Onze advocaten procederen regelmatig bij de rechtbank Amsterdam. Ook indien het gaat om familierechtelijke zaken kunnen wij voor u een procedure starten of juist een verweerschrift indienen. Een dergelijke procedure kan gaan om de financiële afwikkeling van uw echtscheiding. Er moeten immers veel zaken geregeld worden bij de afwikkeling van een echtscheiding. Denk hierbij aan de volgende zaken.

SVZ advocaten is werkzaam in de omgeving van Amsterdam. Bij ons vindt u de juiste advocaat om uw echtscheiding te begeleiden. Wij zullen samen met u de juiste strategie bespreken en opkomen voor uw belangen. Voor meer informatie over het onderwerp advocaat voor uw echtscheiding met onderneming in Amsterdam neemt u contact op met SVZ advocaten.