Michelle Rijnen

E-mailadres
[email protected]
Groep
Juristen

Na de afronding van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit ben ik opzoek gegaan naar een leerzame stage om mijn opgedane juridische kennis in de praktijk te brengen en de advocatuur van dichtbij mee te maken.

Vanaf september 2021 heb ik de kans gekregen om dit te doen door een stage te lopen bij SVZ advocaten. Ik heb tijdens mijn stage ontzettend veel geleerd op veel verschillende rechtsgebieden en werd ik van dichtbij betrokken bij de dagelijkse praktijk. Bij SVZ advocaten voelde ik mij door het kleine, maar vooral sfeervolle en informele kantoor direct thuis.

Na mijn stage met veel plezier te hebben doorlopen heb ik begin januari 2022 de kans gekregen om bij SVZ advocaten te blijven werken en mij verder te ontwikkelen als juridisch medewerker. Mijn werk als juridisch medewerker sluit goed aan bij mijn studie nu ik de masters Arbeidsrecht en Privaatrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam volg. Zo is SVZ advocaten gespecialiseerd in veel verschillende rechtsgebieden die nauw aansluiten bij mijn interesses.

Naast dat ik als juridisch medewerker werk bij SVZ advocaten ben ik commissielid bij de redactiecommissie van de Amsterdamse Studievereniging Arbeidsrecht en werk ik als student-assistent bij de afdeling Privaatrecht van de Vrije Universiteit Amsterdam.