Florapark 7 Advocaten kantoor

Vacature 2021: sluit je aan als partner bij SVZ advocaten!

SVZ advocaten zoekt een aansluitpartner

Wij zijn een jong en gedreven advocatenkantoor uit Haarlem. Naast een hoge kwaliteit van dienstverlening vinden wij gezelligheid en teambuilding ook erg belangrijk. Wij zijn op zoek naar een advocaat die op onze mooie locatie zelfstandig wil werken als advocaat (op basis van een kostenmaatschap of vergelijkbare samenwerkingsvorm). De insteek is dat je zelfstandig werkt onder de naam SVZ advocaten en een eigen praktijk voert. Je houdt kantoor in ons pand gelegen aan het Florapark 7 te Haarlem. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse faciliteiten (denk bijvoorbeeld aan de website, telefoon en printer).

Door het delen van kennis, netwerk en faciliteiten kunnen wij elkaars praktijk versterken.

Partner worden bij SVZ advocaten.

Bij voorkeur zijn wij op zoek naar een ambitieuze advocaat die een eigen netwerk heeft of een eigen netwerk wil opbouwen. Jouw praktijk sluit aan bij onze praktijk of is wellicht hierop een sterke aanvulling. Ook een startende advocaat-ondernemer kan contact opnemen: wij denken graag mee met jouw plan en kunnen onze kennis met je delen. Het is belangrijk dat er een goede ‘klik’ bestaat met onze advocaten. Daarnaast bestaan mogelijkheden om in de toekomst toe te treden tot de bestaande maatschap van SVZ advocaten.

Neem contact op!

Ben jij geïnteresseerd en wil je eens verder praten. Neem direct contact op via [email protected], 06 5358 7638 (Nicky Schaap), 06 122 53275 (Marinus van Zijtveld) of 06 81078935 (Ilke Gerrits).